A La Carte portioner er større end retterne i Tasting Menuen. Der kan  bestilles A La Carte op til 7 gæster. Vi anbefaler 3-4 retter. Større grupper henvises venligst til at bestille en af vores tasting menuer. 

Small Bites

 

Gillerdeau Østers, 2 for 80 kr

Norsk Baccalá Mantecato 55 kr

Stegt havrerod med trøffel 65 kr

Røget fladbrød med dansk lardo og ramsløgskapers 65 kr

Hjemmelavet surdejsbrød med jomfru smør 35 kr

Retter

 

Karl Johan svampe med spansk chervil creme og skovsyre 140 kr

Nye danske kartofler med kærnemælk, ristet sesam og brøndkarse 105 kr

Bottoni af ananas græs, fyldt med tilberedte tomater og dansk hummer 175 kr

Amatriciana Risotto 130 kr

Arktisk ørred med tang vinaigrette og ristet hørfrø 150 kr

Fritgående vagtel med sort hvidløg, ribs sauce og vild dild olie 195 kr

Oste og Desserter

 

Udvalg af oste med hjemmelavet pan brioche og syltetøj 125 kr

Havtorn med hasselnød knas, tørret rødbede og estragonpulver 85 kr

Sorbet af jordbærdrue med løvstikkeolie 85 kr

Is af fyrretræs skud med Jersey yoghurt mousse og bi pollen tuille 95 kr