Med vores tasting menuer får du mulighed for at fordybe dig i vores verden, og komme på en rejse gennem Nicola Fanetti’s tanker og idéer. Menuerne begynder med et udvalg af små snacks, efterfulgt af retter der tager udgangspunkt i sæsonens grønt, fisk og kød, alt sammen af nøje udvalgt kvalitet.

Hvis du ønsker et lettere måltid, med blot enkelte serveringer, anbefaler vi til vores a la carte.

Til vores menuer serverer vi dagens hjemmebagte surdejsbrød med jomfrusmør

Brace Experience  775 kr

4 signatur snacks & 8 retter

med 8 glas vinmenu og vand 1450 kr

________________________________

Snacks

Norsk Baccalà Mantecato

Jordskok & Bottarga af Pighvar

Tomat Bruschetta

Carbonara

-8 Retter-

Arktisk ørred, østers-sauce, gurkemeje og fuglegræs

Danske kartofler, kærnemælk, ristet sesam og brøndkarse

Ravioli del Plin, kastanje, svampe buillon og efterårs-trøffel

Grillet sild børstet med chili koji, havtornsås og rødbederblad

Solsikkekerner, salvie pesto, tørret dådyrhjerte og hindbær

Fritgåande vagtel, sort hvidløg, grape-sauce og vild dild olie

 Sorbet af jordbærdrue med løvstikkeolie

Is af fyrnåleskud, Jersey yoghurt mousse og bi-pollen tuille

 

 Tilvalg osteservering 125 kr

Brace Experience menu kan bestilles frem til kl.21.00

 

 

 

A TASTE OF BRACE   515 kr

4 signature snacks + 5 retter

med 5 glas vinmenu og vand 985 kr

________________________________

 Snacks

Norsk Baccalà Mantecato

Jordskok & Bottarga af Pighvar

Tomat Bruschetta

Carbonara

-5 Retter-

Arktisk ørred, østers-sauce, gurkemeje og fuglegræs

Danske kartofler, kærnemælk, ristet sesam og brøndkarse

Ravioli del Plin, kastanje, svampe buillon og efterårs-trøffel

Grillet bavette, løg-glaze og sprød grønkål

Is af fyrretræs skud med Jersey yoghurt mousse og bi pollen tuille

 

 Tilvalg osteservering 125,- dkk

Alle vores menuer inkl. vores daglige hjemmelavede surdej-brød og jomfrusmør

— Længde af menu skal vælges af hele bordet —