Restaurant Brace – italiensk med nordisk tvist og fremragende vinmenu

RASMUS PALSGÅRD
16.08.2018

Ligesom de fleste andre elsker jeg italiensk mad. Det er skønheden i det enkle, de gode sæsonråvarer og kærligheden til stolte traditioner.

Le nostre stelle brillano anche nei cieli altrui

Gualtiero Spotti
09.08.2018

Non sempre i giovani cuochi italiani, dopo un’esperienza all’estero, tornano da noi › Alcuni scelgono di trasferirsi definitivamente › Una storia che si ripete, da miti come Sirio Maccioni e Lidia Bastianich alle nuove leve che qui raccontiamo

Nicola Fanetti, lo chef camuno che pensa allo spiedo a Copenaghen

Maurizio Bertera
16.06.2018

Il suo «Brace» nel cuore della capitale è una tappa obbligata per i buongustai

Non è il solo bresciano che si fa onore nelle cucine fuori dall’Italia ma Nicola Fanetti, 28 enne di Malonno, sta diventando una star a Copenaghen.

BRACE a Copenhagen: affascinante melting pot

Niccolò Vecchia - identitagolose.it
29.05.2018

L’insegna dell’italiano Nicola Fanetti non è un ristorante legato alle tradizioni tricolori, ma un goloso mix di culture

Fire danske restauranter er nomineret til 'World Luxury Restaurant Awards'

Kiri Ginnerup - Skribent - Ibyen
17.05.2017

Begrundelsen for nomineringen lyder netop på, at Fanetti og hans hold formår at »respektere begge elementer og samtidig skabe en fascinerende fusion af de to med naturlige og økologiske råvarer«.

Mama, ich will der beste Koch der Welt werden.

merian.de - Text Bernd Hauser
16.05.2018

ser Vorsatz den jungen Italiener ausgerechnet nach Kopenhagen führen wird, ahnt er damals noch nicht. 2005 gilt Dänemark in seiner Heimat noch als kulinarisches Entwicklungsland.

Fusionskøkkenet hos Brace er et friskt indslag i toppen af den københavnske restaurantscene

Lars Roest-Madsen
19.03.2018

Nordisk og italiensk fusionsgastronomi – det lyder som et påfund, der bør få alle alarmklokker til at ringe. Ikke desto mindre lykkes ægteskabet mellem de to verdener glimrende på Brace, hvor Era Oras tidligere køkkenchef er hjernen bag det kulinariske nybrud.

New Restaurants in Copenhagen

visitdenmark.com
01.05.2018

The brainchild of former head chef of Copenhagen’s only Michelin-starred Italian restaurant, Era Ora, restaurant Brace serves Italian-Nordic fusion cuisine.

RISTORANTE BRACE – COPENAGHEN

lacucinanordica.it
27.01.2018

Cucina nordica incontra la cucina italiana – questa è la definizione del cibo al ristorante Brace di Copenaghen.

Con una cucina nordica e il ristorante nella capitale della Danimarca – ecco il tocco nordico, ma in carica della cucina dello chef Nicola Fanetti, ex capo chef del famoso ristorante italiano a Copenaghen – Era Ora.

The World’s Best Restaurants Selected By CovetED Magazine Edition 9

CovetED Magazine
22.01.2018

Although it has only been opened for a short amount of time, it is already making a culinary statement in the Copenhagen foodie scene. In fact, Brace is a result of a combination of Italian cuisine and the Nordic kitchen.

High-end Italian Restaurants in Copenhagen

Alexandra Vidakovics
04.07.2017

Located in the heart of the Latin Quarter, Brace offers a mix of Nordic and Italian cuisine: great textures, innovative flavours and neat decoration.

Centurion Magazine

Centurion Magazine
30.01.2018

“Northern Italy meets Scandinavia in Restaurant Brace, and in more ways than one. Nicola Fanetti hails from Lombardy, Italy, where he learnt Italian cooking techniques at ALMA. He moved to Denmark in 2011, and his integration of New Nordic approaches with traditional Italian dishes is the theme behind Brace.”

Venuez

Sofia Ben Moussa
24.01.2018

“In het hart van Kopenhagen, te midden van de Zuid-Amerikaanse buurt, kun je bij BRACE even ontsnappen aan de drukte. In dit fine dining restaurant ontdek je de match tussen de Italiaanse en Scandinavische keuken met organische producten.”…

In Copenhagen, New Nordic Meets Old Italian

Alexander Lobrano
19.05.2017

“The trendsetting modern style of Scandinavian cooking known as New Nordic has guided the Danish capital’s emergence as one of the world’s great food cities. The manifesto for this cooking was signed by 12 of the region’s most influential chefs in 2004. Among other things, it affirmed the importance of traditional Nordic recipes”…

Italien møder Norden i fusion

Ole Troelsø
10.02.2017

“Restaurant Brace serverer elegant gastronomi, der trækker på såvel det nordiske som det sydeuropæiske køkken

Nicolas Fanetti er køkkenchef på den nyåbnede restaurant Brace, hvortil han kom fra en”…

Send venligst mere talent

Søren Frank
09.02.2017

“Det sker ikke så tit, at jeg bliver præsenteret for en stribe vine, som jeg ikke kender i forvejen, og som jeg vel at mærke kan lide, på italienske restauranter i København. Men det skete forleden, da jeg besøgte restaurant Brace i Teglgårdstræde.”…

Anmeldelse: Brace

Søren Frank
09.02.2017

“Det italienske køkken er enkelt – eller bør i hvert fald være det – og det nye nordiske er feminint, grønt, elegant, og måske nogle gange lidt mere kompliceret end det umiddelbart ser ud til.
Kunne det være en idé at kombinere de to? Tjoh.. jeg må indrømme”…

Modig originalitet hos ny nordisk italiener

White Guide
01.03.2017

“Naturvin i kombination med en fusion af det nynordiske og det italienske køkken lyder ikke nødvendigvis som en skudsikker opskrift. Men som det udfolder sig på tallerkener og i glas på Brace, er det imidlertid”…

Det italienske køkken boomer i København

Søren Frank
06.03.2017

“Gennem det sidste år er rekordmange italienske restauranter åbnet i København, for tiden virker det næsten som om, der åbner én hver uge. Og det er vel at mærke ikke bare i Københavns centrum, det er et gennembrud på alle hylder”…

Restaurant Brace

Rasmus Kramer Schou
09.02.2017

“Italiensk gourmetrestaurant i Teglgårdsstræde fusionerer det bedste fra Italien og Norden.
Kokken Nicola Fanetti har arbejdet på den italienske Michelin-restaurant Era Ora som køkkenchef, så han er godt inde i det italienske DNA. Men hvor Era Ora”…

Stem på Byens Bedste Nye Restaurant

21.04.2017

“Den københavnske restaurantscene er altid i kog. Gamle kokke prøver kræfter med nyt, unge gastrofile springer ud i suppedasen, og de heldige vindere er byens mange foodies, der altid er på jagt efter nye mundfulde. Hvilken af Københavns nye restauranter gør det bedst?”…