fredage og lørdage fra kl. 12.00-15.30

Tasting menuer og a la carte

FROKOST MENU  365

2 snacks- 3 retter

En let frokost udvalgt af køkkenet

Typisk tager 1 time at komme igennem menuen

A TASTE OF BRACE   495

En menu sammensat af 5 a la carte serveringer

med vinmenu   940

Typisk tager 2- 2.5 timer at komme igennem menuen

Forretter

ØSTERS   3-6-12    140 /270 /530 med skovsyre og hørfrø olie

RÅ SANDART   95
med basilikum smør, morgenfrueblomster & syltet agurk

FRITEREDE SARDINER   110
med fyrnåleskud & grillet citron emulsion

RISTEDE HVIDE ASPARGES   95
med hvidløgscrème, persille og piment d’espelette

OKSE TARTAR   125
Med brændt hvedepandekage, purløg & æggeblomme

SURDEJSBRØD   35
med hjemmelavet jomfrusmør

Pasta
ORECCHIETTE   130
med grønne tomater, pistacie & frisk gurkemeje

LINGUINE   160
med safran sauce, fjordrejer & sarurt

BRACE CARBONARA   150
med Dansk guanciale & pecorino Pienza

Hovedretter
DAGENS FISK   185
med miso glace, ramsløgskapers & årstidens urter

GRILLET FRILANDS-VAGTEL   230
med nye Danske kartofler & citrontimian

MILANESISK SCHNITZEL   210
med lardo, hestebønner & friske radisser

KULGRILLET BAVETTE   185
med spinat, syltet rabarber & okse sauce

+ 10g SOMMERTRØFFEL  ADD-ON   75

+ 10g BAERII CAVIAR  ADD-ON   110

 

Ost og desserter

UDVALG AF OSTE   145
med pan brioche & rabarber kompot

JORDBÆR SALAT   85
med kirsebær crème, fersken & rosenblade

IS AF FYRNÅLESKUD   85
with Jersey yoghurt mousse & bee pollen tuile

BUTTERDEJS-CANNOLO   95
Med hyldeblomst & ristede hasselnødder

Der kan bestilles A La Carte op til 7 gæster. Større grupper henvises venligst til at bestille en af vores tasting menuer