fredage og lørdage fra kl. 12.00-15.30

Tasting menuer og a la carte

FROKOST MENU  365

2 snacks- 3 retter

En let frokost udvalgt af køkkenet

Typisk tager 1 time at komme igennem menuen

 

A TASTE OF BRACE   495

En menu sammensat af 3 snacks & 4 a la carte serveringer

med vinmenu   940
(inklusiv vand & aperitif)

 

BRACE EXPERIENCE   895

Vi inviterer dig på den fulde rejse igennem vores tanker og idéer. Baseret på retter som er eksklusive for denne menu.

med vinmenu   1670
(inklusiv vand & aperitif)

 

Forretter

FRITERET MAKREL   95 
med syltede rødløg & blomsterkarse

DANSK TASKEKRABBE   125
med kålrabi & røget æggeblomme

COURGETTE BLOMSTER   135
med zucchini, tagetes & pistacie sauce

SURDEJSBRØD   35
med hjemmelavet jomfrusmør

Pasta

TAGLIATELLE   110
med 60md parmesan & kyllinge fond

+ TILFØJ 5G HVIDE TRØFFLER FOR 195

LINGUINE    160
med safran, fjordrejer & peberurt

BRACE CARBONARA  150
med dansk guanciale & havgus

Hovedretter

DAGENS FISK   165
med peberrod & årstidens vilde urter

HAVTASKE   195
med svampe buillon & zucchini raviolo

SCHNITZEL MILANESE   210
med lardo, ramsløgskapers, cherry tomat & knoldselleri puré

Ost og desserter

UDVALG AF OSTE   145
med pan brioche & rabarber kompot

SORBET AF FYRNÅLESKUD   85
med Jersey yogurt mousse & bipollen tuile

MULTEBÆR PANNA COTTA   85
med havtorn coulis & malt crumble

MÆLKE IS   85
med Svenske blåbær & enebær olie

Der kan bestilles A La Carte op til 7 gæster. Større grupper henvises venligst til at bestille en af vores tasting menuer