Hos Restaurant Brace tilbyder vi gourmet catering i København og i resten af landet. Delikate, smagfulde anretninger og vin-menuer til særlige lejligheder. En frihed til dig, der gerne vil være i nuet med dem du holder af. Du får gourmet mad, innovative smagsoplevelser, uden selv at skulle kæmpe i køkkenet. En nem og inspirerende løsning, som vil begejstre dine gæster og give alle fremmødte fine minder for eftertiden.

Gourmet catering

Når du bestiller gourmet catering hos Restaurant Brace, får du udsøgt kvalitet og skræddersyet service -uafhængigt af antallet af gæster. Der tages som regel udgangspunkt i husets menu, men vi tilpasser og ændrer gerne efter ønske. Har du eksempelvis en særlig forkærlighed for danske svampe, tematiserer vi gerne menuen ud fra det. Resultatet bliver smukt og delikat. Nydelse for både syns og smagssansen.

Til inspiration

Gourmet Catering til særlige lejligheder

Der er mange gode lejligheder, som du med fordel kan bestille gourmet catering til. Skal du holde reception i forbindelse med en fødselsdag eller lignende? Åbne en virksomhed eller en udstilling? Her kan det være nemt og lækkert med gourmet catering. Gourmet catering er også oplagt, hvis du ønsker at forkæle familien med dejlige smagsoplevelser i julen eller til nytår.

Kontakt os her

Gourmet Catering for virksomheder

Ønsker du at forkæle dine ansatte eller samarbejdspartnerne med en madoplevelse ud over det sædvanlige, imødekommer Restaurant Brace gerne jeres ønske. Har du en lokalitet, kan vi både stå for levering, tilberedning, opdækning, servering og oprydning.

Vores kokke tilbedreder gerne maden på stedet, hvis I ønsker det. På Restaurant Brace imødekommer vi jeres ønsker på professionel vis og levere smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Norden møder syden

På Restaurant Brace kombinerer vi The new Nordic med den moderne italienske madkultur. Resultatet er innovativt og forfriskende. Smagene bliver mere pikante og volumniøse med respekt for den enkelte ingrediens. Traditionelle retter genfortolkes ud fra en nordisk eller italiensk samtidsforståelse, og skaber helt nye smagskombinationer som overrasker og begejstrer. Tag med på et gastronomisk eventyr og få delikate smagsoplevelser for livet.

Læs mere om Brace