Hos Restaurant Brace tilbyder vi gourmet catering i København og i resten af landet. Delikate, smagfulde anretninger og vin-menuer til særlige lejligheder. En frihed til dig, der gerne vil være i nuet med dem du holder af. Du får gourmet mad, innovative smagsoplevelser, uden selv at skulle kæmpe i køkkenet. En nem og inspirerende løsning, som vil begejstre dine gæster og give alle fremmødte fine minder for eftertiden.

Menu

Når du bestiller gourmet catering hos Restaurant Brace, får du udsøgt kvalitet og skræddersyet service -uafhængigt af antallet af gæster. Der tages som regel udgangspunkt i husets menu, men vi tilpasser og ændrer gerne efter ønske. Resultatet bliver smukt og delikat.

Catering til særlige lejligheder

Der er mange gode lejligheder, som du med fordel kan bestille gourmet catering til. Skal du holde reception i forbindelse med en fødselsdag, konfirmation eller lignende? Åbne en virksomhed eller en udstilling? Holde et eksklusivt bryllup? Her kan det være nemt og lækkert med gourmet catering. Gourmet catering er også oplagt, hvis du ønsker at forkæle familien eller venner med dejlige smagsoplevelser i julen eller til nytår.

Book catering her