I hjertet af Københavns latinske kvarter finder du en unik gourmet restaurant, som fletter de kulinariske rødder fra det nordiske og Norditalienske køkken sanseligt sammen.

På Restaurant Brace handler det om at inspirere og blive inspireret. Leder du derfor efter en gourmet restaurant i København som kan tilbyde noget unikt, er Brace et oplagt valg. Her får du raffinerede, legende smagsoplevelser som både overrasker og begejstrer. Det ferske nordiske køkken møder moderne italiensk madkultur. En fusion udover det sædvanlige.

Rammerne afspejler det kulinariske univers, med smukke enkle linjer, brændt træ og marmorerede cementoverflader. En stilren, men varm og afstressende atmosfære, som sætter maden i centrum. Enkelt, kvalitetsbevidst og uformelt.

 

Vores manifest

Gourmet i København

Brace åbnede i februar 2017. En lille oase i Københavns latinske kvarter. Restauranten ligger tilbagetrukket fra gaden, omgivet af smukke, velholdte lejlighedsejendomme fra århundredeskiftet. Gårdens grønne beplantning spiller fint sammen med de rustikke, industrielle materialer, som kendetegner restaurantens designlinje udadtil. Råt og industrielt, men samtidig naturligt og forfriskende. Tag dig et velfortjent pusterum på Restaurant Brace. Her giver vi os tid til at skabe unikke, smagfulde retter i stemningsfyldte rammer.

Gourmetmad københavn

På Brace tilbyder vi forskellige retter og menuer, som kombinerer det bedste fra det moderne italienske køkken med innovativ nordisk gastronomi. Moderne italiensk gastronomi handler om smagen – om at fremhæve de fine, smagsmæssige nuancer. Der bruges italienske ingredienser fra små kvalitetbevidste leverandører kombineret med lokale danske råvarer. Samspillet giver helt nye smagsoplevelser, som indimellem også leger med vores fastlåste forestillinger om hvad der er typisk nordisk og typisk fra Norditalien.

Vores menu

Nicola Fanetti
– Køkkenchef og ejer

Nicola Fanetti er opvokset i det Norditalien, hvor han allerede i barndommen etablerede en stor passion for sit hjemlands køkkentraditioner. I første omgang tillærte han sig gastronomiens ædle kunst på egen hånd. Det var først senere at Nicola tog en endelig beslutning om at blive kok, hvorefter han valgte at finpudse sine evner på den anerkendte italienske skole ALMA.

Efter endt uddannelse har Nicola Fanetti været at finde i køkkenerne på nogle af Italiens og Danmarks mest velrenommerede restauranter, hvor han har tilegnet sig stort kendskab til den italienske og nordiske kogekunst – en erfaring han aktivt anvender i dit daglige virke på Restaurant Brace, hvor han fusionerer Italiens køkkenteknikker med nordisk mad.

På trods af sin store kærlighed til sit hjemlands madtraditioner, har Nicola Fanetti altid haft en svaghed for det uopdagede, og han er ligeledes en nysgerrig sjæl, som konstant stræber efter at afsøge nye grænser. Kunstnerisk frihed og en innovativ tilgang til madlavning er integrerede dele af Nicola Fanettis gastronomiske identitet. Derfor var det helt naturligt, at han, med sin ankomst til Danmark, fik øjnene op for det nordiske køkken. I sin hverdag på Restaurant Brace trækker Nicola Fanetti på såvel sin videbegærlighed som sin inspiration fra de nordiske og italienske råvarer – naturligvis med en afbalanceret respekt for begge køkkener.

Kontakt os her