Brace åbnede i februar 2017. En lille oase i Københavns latiner kvarter. Her finder du en unik gourmet restaurant, som fletter de kulinariske rødder fra det nordiske og norditalienske køkken sanseligt sammen. Et stemningsfyldt spisested, som pga. sin unikke karakter og kompromisløse tilgang til gourmetmad, har modtaget Michelin Guidens kvalitetsstempel The Michelin Plate.

Vores manifest

 

Restauranten ligger tilbagetrukket fra gaden, omgivet af smukke, velholdte lejlighedsejendomme fra århundredeskiftet. Gårdens grønne beplantning spiller fint sammen med de rustikke, industrielle materialer, som kendetegner restaurantens designlinje udadtil. Råt og industrielt, men samtidig naturligt og forfriskende.

Vores menu

 

 

Kvalitetsråvarer

På Brace tilbyder vi forskellige retter og menuer, som kombinerer det bedste fra det moderne italienske køkken med innovativ nordisk gastronomi. Moderne italiensk gastronomi handler om smagen – om at fremhæve de fine, smagsmæssige nuancer. Der bruges italienske ingredienser fra små kvalitetbevidste leverandører kombineret med lokale danske råvarer. Samspillet giver helt nye smagsoplevelser, som indimellem også leger med vores fastlåste forestillinger om hvad der er typisk nordisk og typisk fra Norditalien