Vin – udvalgt med respekt for naturen

Lige så vel som vores menukort afspejler nysgerrighed, er vinkortet sammensat af vine fra mindre kendte vindistrikter, hvor bønderne følger traditionelle produktionsmetoder. Vinmenuen er sammensat af sommelier Felix Chamorro, som stræber efter at udvælge druer, der komplimenterer menuen.

Reservation

På Restaurant Brace er vores kernefilosofi at forene klassisk italiensk kogekunst med nordisk mad – midt i Københavns gamle bykerne. Med lige dele nysgerrighed og respekt for disse to fascinerende verdener har vi skabt en kulinarisk kombination, som trækker på det bedste fra begge madtraditioner.

Nordisk mad i København med italiensk islæt

Restaurant Brace er et uhøjtideligt spisested med en vision om at introducere en anderledes tilgang til italiensk og nordisk mad til de københavnske madentusiaster.

Menuen er baseret på nøje udvalgte ingredienser og råvarer. I tråd med grundtanken i det nordiske køkken er råvarerne i høj grad sæsonbetonede. Ligeledes er menukortet en dynamisk størrelse, som ændrer sig i takt med årstidens udvalg af råvarer.

Vi tilstræber dog, at hvert måltid understreger friskheden og karakteristikken i den enkelte ingrediens, og menuen byder altid på et velovervejet udvalg af vores egne favoritter fra det italienske og nordiske køkken. Restaurant Brace er således en mageløs symbiose af italiensk og nordisk mad i København.

Ambitiøs og grænseafsøgende

Bag konceptet står køkkenchef og medstifter af Restaurant Brace Nicola Fanetti – en ambitiøs kok, som har hentet sin inspiration fra de italienske og nordiske madverdener til København.

Nicola Fanetti trækker på såvel sin erfaring som Michelin-kok som sin nysgerrighed og ukuelige stræben efter at overskride grænser indenfor gastronomiens verden. På trods af sin eventyrlystne natur, formår han dog at afbalancere de to regioners gastronomiske kendetegn i en perfekt kombination.

Du kan gå på opdagelse i vores menu her, hvis du vil have en fornemmelse for, hvordan Nicola Fanetti forener italiensk og nordisk mad i vores københavnske restaurant.

København på en ny måde? Reservér dit bord, og tag med på en kulinarisk rundrejse i de to regioner i vores uformelle restaurant.